Kosten

ErfgoedCMS™ is beschikbaar op basis van een voordelig licentiesysteem. U betaalt een vast jaarlijks bedrag* voor het gebruik van het systeem. Daarnaast betaalt u een voordelig tarief voor de hoeveelheid schijfruimte die het digitale archief in beslag neemt op de servers van ErfgoedCMS™. De ervaring leert dat de licentiekosten via de beschikbare donatie- en sponsormodule snel kunnen worden terugverdiend.

Interesse

Heeft u interesse in ErfgoedCMS™ en heeft u behoefte aan meer informatie neem dan contact op via contactpersoon Bauke Folkertsma (06-51151519) of stuur een mail via info@erfgoedcms.nl. Als u direct een gebruikerslicentie op het ErfgoedCMS™ wilt nemen vul dan het aanmeldformulier in.

* Licentiekosten per jaar bedragen € 225 excl. btw.

Een standaard licentie bevat voldoende opslagruimte voor circa 10.000 gecomprimeerde digitale foto's. Extra opslagruimte kost € 5 excl. btw. per jaar per Gigabyte. (1 Gygabyte biedt ruimte voor opslag van circa 10.000 digitale foto's)

Het is mogelijk om aanvullend serverruimte te huren per Terabyte**. Deze optie maakt het mogelijk om ook uw originele en ongecomprimeerde digitale foto's,  video's en documenten te hosten zodat deze direct binnen de werkingssfeer van het  ErfgoedCMS vallen en tijdens de archiefwerkzaamheden met een druk op de knop kunnen worden gedownload. De huurprijs per terabyte is € 25 excl. btw. per maand. 

**1 Terabyte = 1000 Gygabyte.