Kosten

ErfgoedCMS™ is beschikbaar op basis van een voordelig licentiesysteem. U betaalt een vast jaarlijks bedrag* voor het gebruik van het systeem. Daarnaast betaalt u een voordelig tarief voor de hoeveelheid schijfruimte die uw digitale erfgoedcollectie in beslag neemt op de servers van ErfgoedCMS™. De ervaring leert dat de licentiekosten via de beschikbare donatie- en sponsormodule snel kunnen worden terugverdiend.

Interesse

Heeft u interesse in ErfgoedCMS™ en heeft u behoefte aan meer informatie neem dan contact op via contactpersoon Bauke Folkertsma (06-51151519) of stuur een mail via info@erfgoedcms.nl. Als u direct een gebruikerslicentie op het ErfgoedCMS™ wilt nemen vul dan het aanmeldformulier in.

* Licentiekosten per jaar bedragen € 225 excl. btw.

Een standaard licentie bevat voldoende opslagruimte voor circa 10.000 gecomprimeerde digitale foto's. Extra opslagruimte kost € 5 excl. btw. per jaar per Gigabyte. (1 Gygabyte biedt ruimte voor opslag van circa 10.000 digitale foto's)

Het is mogelijk om aanvullend serverruimte te huren per Terabyte**. Deze optie maakt het mogelijk om ook uw originele en ongecomprimeerde digitale foto's,  video's en documenten te hosten zodat deze direct binnen de werkingssfeer van het  ErfgoedCMS™ vallen en tijdens werkzaamheden aan de digitale collectie met een druk op de knop kunnen worden gedownload. De huurprijs per terabyte is € 25 excl. btw. per maand. 

**1 Terabyte = 1000 Gygabyte.