Aanmelden

Als u tot de conclusie bent gekomen dat het ErfgoedCMS™ precies is wat u nodig heeft om uw belangrijke werk als collectiebeheerder goed te kunnen uitvoeren dan kunt u via onderstaand aanmeldformulier direct een gebruikerslicentie aanvragen.

Na ontvangst van uw aanmelding zal het ErfgoedCMS-team contact met u opnemen om u op weg te helpen met het systeem. U ontvangt op dat moment ook de inloggegevens waarmee u zelfstandig verder het systeem kunt inrichten.

Houd u er rekening mee dat het proces van aanmelden tot aan het in gebruik stellen van het ErfgoedCMS™ ongeveer vijf werkdagen in beslag zal nemen.

Dataconversie

Graag attenderen wij u erop dat het ErfgoedCMS™ team expertise heeft met betrekking tot het overzetten van digitale gegevens vanuit alternatieve digitale archiefsystemen, Excel- en Access-bestanden, websites en databases. In verreweg de meeste gevallen lukt het om deze gegevens over te hevelen van het oude systeem naar het ErfgoedCMS™. In voorkomende gevallen is het daardoor mogelijk om een 'vliegende start' te maken met uw nieuwe dorps- of stadsarchief. Lees ook de blog: De waarde van Dataconversie, als u interesse heeft in dit onderwerp.

Na aanmelding zal het ErfgoedCMS™ team de mogelijkheden van dataconversie samen met u verkennen aan de hand van uw bestaande digitale systemen en datasets. Vanzelfsprekend kan deze verkenning ook zonder voorafgaande aanmelding samen met u worden uitgevoerd. In dat geval neemt u contact op via onderstaande contactgegevens.

 


Formulier: Aanmelden bedrijf/instelling

  • Naam en adres
  • Contactgegevens
  • Recaptcha
  • Finish

Vooraf

Het ErfgoedCMS-team neemt z.s.m. na aanmelding contact met u op i.v.m. de in gebruikname van het ErfgoedCMS en het toekennen van de inloggegevens.

Naam en adresgegevens

Contactgegevens

Recaptcha


Bevestigen

Bevestig uw aanmelding nadat u hierboven het "Ik ben geen robot"-vakje heeft aangevinkt.

Success!De gegevens zijn opgeslagen

U ontvangt instructies en uw inloggegevens via de email op het emailadres dat u zojuist heeft opgegegen.