Wat kan ErfgoedCMS™ voor u betekenen?

Wat kan ErfgoedCMS™ voor u betekenen?

Hoewel deze website al veel informatie bevat over de unieke eigenschappen van ErfgoedCMS™ kunnen wij ons voorstellen dat u met vragen blijft zitten. Er zijn tenslotte geen twee dezelfde erfgoedcollecties. Elke erfgoedcollectie heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen en karaktertrekken. Zeker als de lokale omstandigheden daarin meegenomen worden zoals bestaande IT-systemen, databronnen en -formaten, metainformatie en beheerorganisatie.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u gewoon interesse heeft in ErfgoedCMS™ maar niet direct wilt aanmelden via het aanmeldformulier. Het overgaan naar een nieuw collectiebeheersysteem is tenslotte geen sinecure en u wilt niet over 'een nacht ijs' een besluit nemen.

Ook is het mogelijk dat u gewoon nieuwsgierig bent naar de 'ins en outs' achter ErfgoedCMS™. Het is tenslotte een relatief nieuwe speler binnen de landelijke erfgoedsector en wellicht heeft u er nog niet eerder over gehoord.

In al deze gevallen is het contact opnemen met Bauke Folkertsma van ErfgoedCMS™ een logische stap. U kunt dan in alle rust, kosteloos en vrijblijvend al uw vragen stellen en uw lokale erfgoedcollectie en omstandigheden bespreken. U kunt tijdens kantooruren bellen met Bauke via telefoonnummer 06-51151519. Het sturen van een mail kan naar bauke@erfgoedcms.nl.

U kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen. Daarbij kunt u zich ook direct aanmelden voor de nieuwsbrief die regelmatig wordt verspreid binnen de erfgoedsector.

Schroom dus niet en neem contact op als u nieuwsgiering bent naar ErfgoedCMS™, als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe ontwikkelingen of als u geïnteresseerd bent om te bespreken wat ErfgoedCMS™ voor uw eigen erfgoedcollectie kan betekenen.

Ik hoop snel van u te horen.

Bauke Folkertsma
Telefoonnummer: 06-51151519
Emailadres: bauke@erfgoedcms.nl

Contactformulier